Het doek valt voor hotel-restaurant De Tuinkamer

Vorige week bereikte ons het bericht dat Harald en Sandra, die in januari vorig jaar ons bedrijf overnamen, het helaas niet gered hebben. Per 1 september sluiten de deuren van het door ons opgebouwde bedrijf. Het zal geen horecabestemming meer krijgen.
Hoewel er natuurlijk helemaal niets meer van ons bij is, doet het toch pijn. We hebben De Tuinkamer (toen we het kochten De Herberg) in 25 jaar opgebouwd van een eenvoudig pension tot een klein luxe hotel met uitstekend restaurant (we stonden jaren in de Lekker, Gault Millau en hadden sinds 2015 een Bib Gourmand van de Michelin). De laatste jaren hadden we ook een Table Distinguée van Logis Hotels. Al bij al iets om trots op te zijn. En als het dan zo eindigt … Heel jammer.
We hopen dat Sandra en Harald een mooie nieuwe uitdaging vinden en wensen hen veel succes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *