Weer lekker bezig!

10 maart 2021
Afgelopen weekend zijn we weer even naar het Oosten van het land geweest, naar onze wijnvrienden Theo en Marijke Dohmen van Matrix Wijnen in Eibergen. Theo en Marijke importeren wijnen uit Duitsland, Spanje en Oostenrijk en leveren vooral in het Oosten van het land. Wij gaan ons best doen om hun wijnen ook aan particulieren en horeca in het westen van het land te verkopen. Het was weer heel gezellig. Theo en Marijke hadden een heerlijke Duitse lunch gemaakt (Zweibelsuppe und Flammkuchen) en daar dronken we een heerlijk glas wijn bij van Weingut Braun uit Meckenheim/Pfalz.
Martin Braun is in augustus nog bij ons in Ruurlo geweest. Hij verzorgde toen een uitgebreide proeverij van hun witte en rode wijnen. De keukenbrigade van De Tuinkamer had hier een mooi viergangen menu bij gekookt. In deze rare coronatijd was het heel bijzonder dat we deze proeverij doorgang konden laten vindend (natuurlijk op 1.5 meter afstand). Dit zijn van die dagen die je nooit zult vergeten. Martin Braun vond het ook heel leuk om naar Ruurlo te komen. Natuurlijk omdat hij naar een heel mooi bedrijf in een prachtige omgeving kwam, maar misschien nog wel meer, omdat het zijn eerste trip sinds maart was … en dat voor de marketingman van het wijngoed. En inmiddels zal ook hij weer aan huis gekluisterd zijn in Duitsland. Ik hoop dat er gauw een einde komt aan deze vervelende tijd en dat we weer met meer mensen samen kunnen komen, lekker uit eten kunnen, een drankje kunnen drinken in een café of terras, bioscoop bezoeken etc. etc.

Ria

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *