Proeverij Spaanse wijnen

18 april 2021
Vorige week zijn hebben Jos en ik genoten van een privé proeverij van Spaanse wijnen, die geïmporteerd worden door Teuni van Genderen van Los Suenos Wijnen.
Eline Groenendijk verzorgde de proeverij en we mochten genieten van mooie bijpassende gerechten bereid door haar partner Wilco van der Baar. En de ambiance was echt héél bijzonder. We zijn af en toe gewoon (eigenlijk best wel vaak ..) geluksvogels.
Een van de wijnen die we geproefd hebben wil ik in het bijzonder noemen, namelijk een witte, frisse wijn gemaakt van de Macabeo druif en de Merseguera druif. Ik moet eerlijk zeggen, van die laatste druif had ik nog nooit gehoord. Het was een heel bijzondere wijn en volgens mij zeer geschikt bij zeevruchten. We hebben een paar doosjes besteld en gaan dit binnenkort uitproberen. We houden jullie op de hoogte. En een leuke bijkomstigheid: slechts 11% alcohol. Daar kan je mee thuiskomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *