Restaurant Que Leche

We zijn lekker vier weken naar de zon geweest. Vorig jaar was de eerste keer dat we vier (!!!) weken op vakantie gingen naar Gran Canaria. Van half februari tot half maart, even de winter in Nederland ontvluchten. Omdat we met ons hotel-restaurant gestopt zijn hebben we meer tijd en eerlijk gezegd bevalt ons dat uitstekend. Alleen al het feit dat je vier weken weg kan. Dat is toch wel een luxe. Eerlijk gezegd vind ik dat we dat ook wel verdiend hebben, we hebben hard genoeg gewerkt, maar dat terzijde.
We hebben op Gran Canaria weer een paar keer heerlijk gegeten.
Twee keer zijn we naar restaurant Que Leche geweest in Las Palmas, een restaurant met een Bib Gourmand. Het eten was daar heel goed en een aantal gerechten vooral ook heel verrassend. We konden de gerechten “sharen”, zodat we meerdere gerechten konden bestellen. Bij elkaar waren we nog geen 110 euro kwijt inclusief een goede Albarino. Prijs/kwaliteit dus echt uitstekend, Hieronder een compilatie van wat we gegeten hebben.
We hebben weer inspiratie opgedaan!
http://www.restaurantequeleche.es

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *