Restaurant Aquarela *

In mijn vorige bericht vertelde ik over restaurant Que Leche in Las Palmas.
Tijdens onze vakantie zijn we ook naar restaurant Aquarela geweest in Arguineguin. We waren hier vorig jaar geweest en we hadden toen heerlijk gegeten, dus voor herhaling vatbaar. Deze keer was het eten nog beter. Restaurant Aquarela heeft één ster en dat zijn ze dubbel en dwars waard. De gerechten waren zeer verrassend en heel goed op smaak. We hebben geen gebruik gemaakt van het wijnarrangement (bij alle 10 glazen een aparte wijn werd zelfs ons te gek), maar ik heb er een Riesling uitgekozen van Weingut Lenz uit de Nahe. Ik ben fan van Duitse wijnen, vooral om de goede gastronomische inzetbaarheid en ook deze Riesling kon de gerechten weer uitstekend aan.
Restaurant Aquarela is niet goedkoop, maar je krijgt zeker waar voor je geld.
Tip: Als je reserveert, vraag een tafeltje buiten.
http://www.restaurantelaaquarela.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *